Wat is SEO?

De letterlijke betekenis van SEO is Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is alles wat je doet om te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische (gratis) zoekresultaten. Je vindt deze zoekresultaten onder de betaalde zoekresultaten (advertenties). Er zijn veel rankingfactoren die ervoor zorgen dat jij hoger in de organische zoekresultaten komt. Denk hierbij aan techniek, content en autoriteit.

Gegarandeerd stijgen in Google

Met techniek hoger scoren in Google

Technisch in orde

Het is belangrijk dat jouw website technisch in orde is. Met deze punten moet je rekening houden om jouw website gebruiksvriendelijk te maken en daarmee hoger te komen in Google:

Met content hoger scoren in Google

Jouw doelgroep zoekt in Google aan de hand van bepaalde zoekwoorden. Het is dus belangrijk dat deze woorden terugkomen op jouw website om gevonden te worden. Is de bezoeker eenmaal op jouw website wilt die direct vinden waarnaar die op zoek is. Voorzie je website dus van voldoende contentbehoefte. Relevante content zorgt voor content met autoriteit. De content zal gewaardeerd worden.

Hoe kan een zoekmachine bepalen of een gebruiker jouw website waardeert? Dit kan aan de hand van een aantal indicatoren zoals het aantal bezoekers en de gemiddelde bezoekduur op de website. Mocht de content niet aansluiten bij de verwachting van de bezoeker zal die de website snel verlaten. Dit wordt ook wel bounce rate genoemd. Is de content inhoudelijk wel interessant zal de bezoeker meerdere pagina’s bekijken waardoor de bounce rate wordt verlaagd. Dit zorgt ook weer voor een betere SEO waardoor je hoger zal ranken in Google. 

SEO Met Garantie zorgt voor autoriteit

Zorg voor meer waardevolle backlinks op websites om hoger te komen in de organische zoekresultaten. Backlinks zijn hyperlinks die afkomstig zijn van andere websites in jouw branche die verwijzen naar jouw website. Dit zien zoekmachines als aanbeveling naar jouw website. Veel kwalitatieve en relevante backlinks vergroten de autoriteit van je website. Wat weer zorgt voor een positief effect op het hoger scoren in Google. Autoriteit is overigens volgens Google de belangrijkste graadmeter. 

Wil je de autoriteit van je website vergroten dan bent je bij SEO Met Garantie aan het goede adres. Wij beschikken over een team met ervaren marketing en SEO specialisten. We zorgen gegarandeerd dat je op een betaalbare manier een topresultaten behaalt op Google door middel van autoriteit. Dit wil jij toch ook?

Ja ik wil hoger in google

Wil jij nummer 1 worden?